Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@15:36:36 GMT

«مرد عنکبوتی» به دنبال رکورد «آواتار»

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۶۷۹۵۷

«مرد عنکبوتی» به دنبال رکورد «آواتار»

آفتاب‌‌نیوز :

 فیلم ابرقهرمانی «مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست» از ماه دسامبر سال گذشته میلادی در سینماهای آمریکا اکران شد و به جز یک بار در همه هفته‌ها در صدر گیشه فروش سینمای آمریکا قرار گرفته و حالا در هفتمین هفته نمایش نیز بار دیگر بالاتر از فیلم‌های «جیغ» و «نیش ۲» پرفروش‌ترین فیلم هفته شد.

به گزارش ورایتی، این فیلم با اضافه‌کردن ۱۱ میلیون دلار ازمحل ۳۶۷۵ سالن سینما، مجموع فروش خود را در گیشه آمریکای شمالی به ۷۳۵ میلیون دلار رساند تا همچنان در رتبه چهارم پرفروش‌ترین فیلم‌های گیشه سینمای آمریکا در تمام ادوار قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست» در حاضر تنها ۲۵ میلیون دلار با فروش «آواتار» (۷۶۰ میلیون دلار) سومین فیلم پرفروش تاریخ سینمای آمریکا فاصله دارد و البته رسیدن به ۲۵ میلیون دلار بیشتر در شرایطی که این فیلم حدود دو ماه در اکران بوده کار دشواری به نظر می‌رسد.

البته «آواتار» ساخته علمی‌-تخیلی «جیمز کامرون» در سال ۲۰۰۹ همچنان با فروش ۲.۸ میلیارد دلاری، پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینما خواهد ماند و «مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست» با رساندن فروش جهانی خود به ۱.۶۹ میلیارد دلار (بدون در نظر گرفتن تورم) با عبور از «دنیای ژوراسیک» (۱.۶۷ میلیارد دلار) و «شیرشاه» (۱.۶۶ میلیارد دلار) در رتبه ششم پرفروش‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما قرار دارد.

«مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست» به کارگردانی «جان واتس» و فیلم‌نامه‌ای نوشته مشترک «کریس مک‌کنا» و «اریک سامرز» با بازی مجدد «تام هولاند» در نقش اصلی دنباله «مرد عنکبوتی: بازگشت به خانه» (۲۰۱۷) و «مرد عنکبوتی: دور از خانه» (۲۰۱۹) و بیست و هفتمین فیلم در دنیای سینمایی مارول محسوب می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مرد عنکبوتی آواتار سینمای جهان راهی به خانه نیست پرفروش ترین فیلم میلیارد دلار مرد عنکبوتی میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۷۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران

ایتنا - کمیسیون ارتباطات فدرال بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه در ایالات متحده را به دلیل فروش اطلاعات موقعیت مکانی مشتریان خود بدون رضایت، با جریمه جمعی 200 میلیون دلاری محکوم کرده است.
کمیسیون ارتباطات فدرال بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه در ایالات متحده را به دلیل فروش اطلاعات موقعیت مکانی مشتریان خود بدون رضایت، با جریمه جمعی 200 میلیون دلاری محکوم کرده است. AT&T  باید 57 میلیون دلار بپردازد، در حالی که Verizon باید 47 میلیون دلار بپردازد. در همین حال، Sprint  و T-Mobile با مجموع 92 میلیون دلار جریمه روبرو هستند. این کمیسیون تحقیقات عمیقی را در مورد افشای غیرمجاز و فروش داده‌های مکان واقعی مشترکین پس از افشای فعالیت‌های آنها در سال 2018 انجام داد.

به گزارش ایتنا، جسیکا روزن وورسل، کمیسر کمیسیون ارتباطات فدرال گفت:«  شرکت‌های مخابراتی اطلاعات موقعیت مکانی بی‌درنگ را به جمع‌آورنده‌های داده فروختند، و اجازه دادند این داده‌های بسیار حساس در دست شرکت‌های ثالثا، شکارچیان و سایر موارد قرار گیرد. »

به گفته این آژانس، این طرح پس از گزارش‌های عمومی مبنی بر اینکه یک کلانتر در میسوری با استفاده از اطلاعات موقعیت مکانی که شرکتی به نام Securus از اپراتورهای بی سیم دریافت می‌کند، افراد متعددی را ردیابی می کند، آغاز شد. این شرکت خدمات ارتباطی را به مراکز اصلاح و تربیت در کشور ارائه می‌دهد.

 
در حالی که اپراتورها در نهایت فعالیت خود را متوقف کردند، آژانس گفت که آنها به مدت یک سال پس از فاش شدن این رویه و پس از اینکه به کمیسیون قول دادند فروش داده‌های مکان مشتری را متوقف خواهند کرد، به اجرای برنامه‌های خود ادامه دادند. به‌علاوه، آنها بدون تضمین‌های معقول به کار خود ادامه دادند تا اطمینان حاصل کنند که خدمات قانونی با استفاده از اطلاعات مشتریانشان، مانند کمک‌های جاده‌ای و خدمات فوریت‌های پزشکی، واقعاً رضایت کاربران را برای ردیابی مکان‌هایشان جلب می‌کنند.

این شرکت‌ها گفتند که قصد دارند جریمه‌ها را به چالش بکشند. T-Mobile که با بزرگترین جریمه به ارزش 80 میلیون دلار روبرو است و اسپرینت 12 میلیون دلار جریمه شد گفته که جریمه بیش از حد است.AT&T  گفت که این تصمیم فاقد شایستگی قانونی و واقعی است و این تصمیم شرکت‌ها را به دلیل حمایت از خدمات مکانی نجات‌بخش مجازات می‌کند.»

دیگر خبرها

  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • انفجار بنزین در حمام صاحب خانه را راهی بیمارستان کرد
  • استقبال از «گارفیلد» در اولین هفته فروش/ یک فیلم خانوادگی
  • به دنبال طلای بازی‌های آسیایی هستم/ رکورد ایران را جا به جا کردم
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • بالاترین میانگین مخاطب از آن کدام فیلم است؟/ یک غیر کمدی پرفروش
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران